Bussit täynnä Madonna-faneja

Madonna-fanit matkustavat torstaina iltapäivällä sankoin joukoin Helsinkiin. Tampereelta konserttiin lähti tuhansia Madonnan musiikin ystäviä.

Madonna
Madonna-paita päällä Helsinkiin keikalle lähdössä Tampereen linja-autoasemalla.
YLE / Ville Hakonen

Useat bussifirmat ovat järjestäneet konserttia varten tilausajoja. Esimerkiksi kangasalalaisen Sirpan Bussimatkojen kyydissä Jätkäsaareen matkustaa lähes 200 henkilöä. Madonnan ensimmäiseen Suomen konserttiin myytiin 85 000 lippua. Tamperelainen Pasi Mäkinen odottaa illalta vanhoja hittejä, joita tiistaisen Tallinnan konsertin perusteella onkin luvassa.

- Olisi hienoa, jos kuulisi niitä vanhoja hyviä biisejä, mutta kyllä ne uudetkin ovat ihan ok, Mäkinen pohtii.

Ei ensimmäinen keikka

Pasi Mäkinen on päässyt näkemään Madonnan livenä jo aikaisemminkin.

- Vuonna 1990 oltiin Göteborgissa kavereiden kanssa katsomassa. Silloin paikalla oli 65 000 henkeä, ja se oli ihan mieletön kokemus. Tänään on väkeä vähän enemmän, mutta hienoa on sekin.

Liput olivat Helsinkiin kovan työn takana.

- Liput ostettiin samana päivänä, kun ne tulivat myyntiin. Hirveä show oli, että saatiin ne, mutta onneksi saatiin kuitenkin. Silloin aikanaan, kun näin sen 90-vuoden keikan, niin ajattelin, että jos tämä edes Ruotsiin asti tulee, niin ihan varmasti lähden katsomaan. Ja nyt kun tuli tänne asti, niin sillä mennään, Mäkinen kertoo.

Lähteet: YLE Tampere