Festarikesä jatkuu Mikkelissä

Viikonloppuna festarikesä jatkuu Mikkelissä, jossa ilmoille kajahtaa Jurassic Rock. Vaikka lipunmyynti käynnistyi huomattavasti aiempia vuosia hitaammin, tällä viikolla ennakkolippuja on myyty enemmän kuin viime vuonna festivaaliviikolla.

viihde

Kolmatta kertaa järjestettävää festaria odotetaan innolla, kertoo promoottori Jukka Holmstedt.

- Täällä odotetaan rentoa ja rauhallista rockfestivaalimeininkiä. Olemme aina lähteneet siitä, että mielellään ollaan hyvän mielen festivaali. Sääkin näyttää lupaavalta, joten toivottavasti tästä tulee hyvä viikonloppu, Holmstedt sanoo.

Viime vuonna festarisää ei ollut yhtä loistava, vaan ruohokentät muuttuivat mutavelliksi sateeksi. Holmstedt kertoo, että tähän on nyt varauduttu järjestämällä festarikentälle alue, jossa viime vuoden muistoja voi verestää vaikkapa mutasodalla.

Perjantaina suurin ulkomainen esiintyjä on brittiläinen Therapy?. Illan kuluessa esiintyvät myös esimerkiksi Apulanta, Stamina ja Viikate.

Huomenna lauantaina lavalle nousee Danko Jones Kanadasta. Kotimaisista bändeistä kuullaan esimerkiksi PMMP:tä, Don Johnsons Big Bandia ja Ristoa.

Jurassic Rock saa katsojia myös internetissä, kun osa keikoista näytetään suorana IRC-Galleriassa.

Esimerkiksi Viikatteen, Staminan ja Danko Jonesin keikat ovat nähtävissä suorana IRC-Gallerian Festarikesä-yhteisössä.

Lähteet: YLE Uutiset