1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. tanssi

YLE Kainuun päivätansseihin Naapurinvaaralle tultiin kaukaakin

Napiksella elokuun ensimmäisenä keskiviikkona järjestetyt YLE Kainuun päivätanssit saivat liikkeelle arviolta 700 ihmistä. Suurin osa viihtyi etenkin tanssilattialla, toisille oli tärkeää päästä tapaamaan Kainuun Radion tekijöitä.

tanssi
Toimittaja Jari Sirviö vastaanotti YLE Kainuun päivätansseihin saapuvia Naapurinvaaralla.YLE Kainuu

Tanssilattialla riitti tanssijoita, kun Kajaanin Tanssimusiikkiklubin säestyksellä esiintyneet paikalliset solistit Jari Huotari, Hanna Hirvonen, Teemu Lehtola, Miia Mäkelä ja Jori Kärki pistivät parastaan.

Tunnelma oli leppoisan mukava ja iloinen yleisön saadessa tanssia kolme tuntia putkeen, ja samalla bongailla yleisön joukosta YLE Kainuun tuttuja ääniä.

Paitsi että yleisö pyrki juttusille niin ainakin toimituksen naisväkeä vietiin kovasti myös tanssilattialle.

Päivätanssit juonsi Harri Nousiainen, joka vastuunsa puolesta oli enimmäkseen kiinni lavan takana, mutta päätyipä Nousiainenkin tanssilattialle, kun eräs sinnikäs otanmäkeläinen rouva halusi viedä miehen valssille.

Nousiainen oli joskus tälle rouvalle suorassa lähetyksessä kertonut olevansa puujalka eikä lainkaan tanssikelpoinen, ja rouvaa kovasti kiinnosti päästä tanssilattialle ensimmäistä kertaa eläessään puujalan kanssa. Ja tanssihan sujui kuin valssi!

YLE Kainuun väki kiittää isosti yhteistyökumppaneitaan Naapurinvaaran Huvikeskusta sekä Kajaanin Tanssimusiikkiklubia solisteineen, ja etenkin yleisöä, joka teki tapahtumasta ainutkertaisen hienon.

Lue seuraavaksi