Kemin kaupunginteatterin syksyssä musikaalia, komediaa ja satuja

Kemin kaupunginteatteri valmistautuu syyskauden esityksiin. Parhaillaan kaupunginteatterissa harjoitellaan The Sound of Music-musikaalia, jonka ensi-ilta on 19. syyskuuta.

Laila - Tatja Hirvenmäki Kuva: Kemin kaupunginteatteri / Leena Koskela

Musikaalin lisäksi syksyn ensi-iltoja ovat Orvokki Aution tragikomedia Valokuvavarkaat ja Anna Krogeriuksen Kuin viimeistä päivää-näytelmä.

Myös suosittu KOM-teatteri vierailee Kemissä syyskuun viimeisenä viikonloppuna. KOM-teatteri esittää Arto Salmisen kirjoittaman Kalavale-satiirin. Näytelmän on ohjannut ja sovittanut Pekka Milonoff. Rooleissa nähdään muun muassa Laura Malmivaara, Vilma Melasniemi, Juho Milonoff, Rea Mauranen ja Niko Saarela.

Satuja ja musiikin juhlaa

Syyskuussa Kemin kaupunginteatterin ohjelmisto vahvistuu myös Satusäkki-näytelmällä. Eläinaiheisia satuja esitetään teatterin yleisölämpiössä ja päiväkodeissa. Säkkiä kantavat teatterinjohtaja Juha Vuorinen ja näyttelijä Satu Tala.

Marraskuun lopussa teatteriyleisö saa nauttia Kaj Chydeniuksen juhlakonsertista, jonka myötä Chydenius viettää 70-vuotissyntymäpäiviään. Konsertissa esiintyvät muun muassa Puntti Valtonen, Sari Mällinen ja Seija Hurskainen.

Teatterin lippukassa avataan syyskuun alussa.