1. yle.fi
  2. Uutiset

Skins-sarjasta amerikkalaisversio

Suositusta brittiläisestä Skins-tv-sarjasta tehdään amerikkalaisversio. Villiä elämää viettävien nuorten elämästä kertovan sarjan aikoo saattaa amerikkalaisyleisölle sopivaan muotoon tv-kanava MTV.

viihde

Yhdysvaltalaiset ohjelmantekijät kertovat, että he pyrkivät tekemään omasta Skins-sarjastaan mahdollisimman paljon alkuperäistä muistuttavan. Brittiversiossa alaikäiset nuoret ovat muun muassa käyttäneet huumeita ja harrastaneet seksiä. Jo nyt sarjan fanit ovat pelänneet, että amerikkalaisten tiukat tv-säädökset vesittävät sarjan alkuperäisen idean. MTV paljasti heti, että heidän ohjelmassaan ei nähdä alastomuutta eikä kuulla paljon kiroilua.

MTV:n Skins-sarjan tapahtumat sijoittuvat Baltimoreen Marylandiin. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, milloin sarjaa aletaan esittää Yhdysvalloissa.

Skins-sarjan luoneet Bryan Elsey ja hänen poikansa Jamie Brittain osallistuvat myös amerikkalaisversion käsikirjoittamiseen ja tuottamiseen. Brittiversion tavoin MTV:n sarjaa varten etsitään tuntemattomia nuoria käsikirjoittamaan ohjelmaa ja näyttelemään siinä.

Skins-sarjaa on kehuttu sen tavasta kuvata nuorten elämää aidosti ja nuoria puhuttelevasti. Britanniassa sarjasta on tekeillä jo neljäs tuotantokausi. Suomessa sarjaa on esittänyt Sub.

Lähteet: Reuters, YLE Uutiset

Lue seuraavaksi