Katso miten sushi syntyi Etelä-Karjalan Radion lähetyksessä

Japanilaisen ruoan erikoisuus koostuu yksinkertaisista aineksista. Käden taitoa ja kärsivällisyyttä sushi kuitenkin vaatii, mutta palkitsee tekijänsä.

sushi
Tavallinen kurkku muuttuu sushin valmistuksessa herkulliseksi ja kauniiksi lisukkeeksi.
Tavallinen kurkku muuttuu sushin valmistuksessa herkulliseksi ja kauniiksi lisukkeeksi.YLE Etelä-Karjala
Tavallinen kurkku muuttuu sushin valmistuksessa herkulliseksi ja kauniiksi lisukkeeksi.
Tavallinen kurkku muuttuu sushin valmistuksessa herkulliseksi ja kauniiksi lisukkeeksi.YLE Etelä-Karjala
Sushi valmistuu kotikonsteinkin melko vähällä vaivalla.
Sushi valmistuu kotikonsteinkin melko vähällä vaivalla.YLE Etelä-Karjala
Sushi on paitsi hyvää, mutta myös kaunista.
Esimerkiksi sushissa käytetään raakaa kalaa.YLE Etelä-Karjala
Valmiit sushiannokset houkuttelevat syömään.
Valmiit sushiannokset houkuttelevat syömään.YLE Etelä-Karjala
Soija on olennainen osa sushin valmistuksessa ja syömisessä.
Soija on olennainen osa sushin valmistuksessa ja syömisessä.YLE Etelä-Karjala
Maki-sushi valmiina käärittäväksi ja leikattavaksi.
Maki-sushi valmiina käärittäväksi ja leikattavaksi.YLE Etelä-Karjala
Pasi Tapanainen opasti Etelä-Karjalan Radion kuulijoita sushin valmistuksessa.
Pasi Tapanainen opasti Etelä-Karjalan Radion kuulijoita sushin valmistuksessa.YLE Etelä-Karjala
Maki-sushi -rulla
YLE Etelä-Karjala
Riisi kannattaa keittää ja huuhdella huolella sushia valmistettaessa.
YLE Etelä-Karjala