Sushi on nautinto silmälle ja vatsalle

Etelä-Karjalan Radion lähetyksessä perehdyttiin japanilaisen keittiön saloihin. Sushi on kehittynyt japanilaisessa keittiössä tuhannen vuoden aikana ja on levinnyt ympäri maailmaa.

Japanilainen keittiö
Sushi valmistuu kotikonsteinkin melko vähällä vaivalla.
Sushi valmistuu kotikonsteinkin melko vähällä vaivalla.YLE Etelä-Karjala

Etelä-Karjalan Radion koekeittiössä otettiin torstaina tuntumaa japanilaisen keittiön saloihin Pasi Tapanaisen johdolla.

Vaikka japanilaisen keittiön ylpeys on monelle varsin tuntematon ja eksoottinenkin ruoka on sen valmistaminen kuitenkin melko helppoa. Sushin valmistamiseen tarvitaan riisiä, erilaisia kaloja, katkarapua, sekä soijakastiketta. Lisukkeita voi lisätä makunsa mukaan.