1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. fengshui

Päiväkirjavieras Saila Nurminen

-Onhan meillä kotona vähän kuin elokuvassa Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen. Täällä on lähiperhettä, aupairia, vaihto-oppilasta ja entistä työntekijää. Ruokapöydässä istuu aina 7-8 ihmistä. -Tiettyyn rajaan saakka olen hyvä kestämään hälyä, naurahtaa Saila Nurminen.

Fengshui on sana, joka ei monille merkitse yhtään mitään, joillekin täydellistä huuhaata ja joillekin syvää mielenrauhaa. Saila löysi fengshuin vajaa kymmenen vuotta sitten.

Oma sisustusliike on suuri osa Saila Nurmisen elämää. Mikkelissä ja Savonlinnassa toimivan yrityksen palveluksessa on likimain koko Nurmisen perhe. Siellä on tilaa niin yrittäjähengelle, myyntihengelle kuin tuulen ja veden harmonialle.

Myös venäläiset asiakkaat ovat löytäneet tiensä Sailan liikkeeseen: -Se on ollut kova työ. Eivät he ole rynnänneet liikkeeseen sisään karmit rytisten.

Yksi suosion salaisuuksista lienee täsmäpalvelussa. Tavaraa on maailmassa tuutin täydeltä, mutta arvo lisääntyy, kun se tavara suunnitellaan tiettyyn paikkaan tietylle ihmiselle.

Päiväkirjavieras Etelä-Savon Radiossa arkiaamuisin puoli kahdeksan uutisten jälkeen.