Lainsuojattomat saapuvat kaupunkiin

Teatterifestivaali Lainsuojattomat iskee Poriin kymmenennen kerran tiistaista alkaen. Esityksiä on ympäri kaupunkia yhteensä 45. Luvassa on tuttuun tapaan runsaasti myös ilmaisesityksiä.

Teatterifestivaalit
YLE / Olli-Pekka Salli

Vapaiden ammattiryhmien teatterifestivaali Lainsuojattomat 10 tuo kaupunkiin viideksi päiväksi performanssia, kabareeta, sirkusta, musiikkia ja runoutta. Esityksiä on Rakastajat-teatterin tiloissa, kulttuuritalo Annassa, klubeilla, ravintoloissa ja kahviloissa.

Tänä vuonna ohjelmistossa huomioidaan vahvasti myös lapset ja nuoret. Esimerkiksi lahtelainen Teatteri Vanha Juko esittää Porissa satuoopperan Tyttö, jonka tuuli vei & Muna.

Kansainvälisiä vieraita festivaali saa mm. Irlannsista, Latviasta ja Saksasta. Saksasta saapuu Visual theater von Bodecker & Neande. Saksalainen miimikkopari tarjoilee komiikkaa, optisia harhoja ja maagisia yllätyksiä.

Lainsuojattomat tarjoaa tänäkin vuonna runsaasti ilmaisesityksiä. Eetunaukiolta voi ohikulkiessa jäädä seuraamaan vaikkapa helsinkiläisen Nukketeatteri Katputlin esitystä Pitkän Tanelin siskosta.

Lähteet: YLE Satakunta