Peikonpolulla paloi taas

Kotkan Karhuvuoressa syttyi tulipalo maanantaina aamuyöllä. Samalla alueella on syttynyt tulipalo nyt jo viisi kertaa lyhyen ajan sisällä.

tulipalot
Peikonpolku 2
YLE / Arttu Horttanainen

Palo syttyi Peikonpolku kahden kellaritiloissa, joita korjataan parhaillaan edellisen tulipalon jäljiltä. Palo ei aiheuttanut suuria materiaalivahinkoja tai henkilövahinkoja, mutta savu ja noki likasivat rakennusta.

Samalla alueella on syttynyt tulipalo nyt jo viisi kertaa lyhyen ajan sisällä. Palo on neljäs kyseiseen rakennukseen kohdistunut tulipalo. Kotkan poliisi tutkii tämänkertaista paloa tuhotyönä. Ketään ei ole otettu kiinni paloista.

- Poliisi on käyttänyt kaikki voimavarat tulipalosarjan selvittämiseen. Olemme olleet yhteyksissä myös kovan luokan asiantuntijoihin, eli neuvoa on pyydetty muiltakin alan ammattilaisilta. Toivotaan että kova työ tuo tulosta, sillä näin tilanne ei voi jatkua, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Ilari van der Steen.

Poliisi pyytää havaintoja

Palon sytyttäjästä ei ole havaintoja, joten poliisi korostaakin kansalaisten ja viranomaisten yhteistyötä rikosten selvittämisessä. Pienikin havainto, tieto tai vinkki voi olla erittäin tärkeä rikostutkinnassa, oli sitten kyseessä ajoneuvo tai ihmisten liikkeet.

Poliisi pyytääkin edelleen kansalaisia ilmoittamaan havaintonsa tai tietonsa poliisille puhelinnumeroon 071-873 5440, 071-873 5442 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun)

Lähteet: YLE Kymenlaakso