Berlusconi: Olen Italian paras johtaja

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on vastannut arvostelijoilleen sanomalla, että hän on Italian historian paras johtaja.

Ulkomaat
Silvio Berlusconi
Alexander Zemlianichenko / EPA

Berlusconi puhui lehdistötilaisuudessa tavattuaan Espanjan pääministerin Jose Luis Rodriguez Zapateron Sardinialla. Pääministeri Berlusconi sanoi uskovansa, että hän on paras pääministeri yhdistyneen Italian koko 150-vuotisen historian aikana.

Silvio Berlusconi on viime aikoina herättänyt huomiota värikkäällä yksityiselämällään. Berlusconin on muun muassa väitetty maksaneen seksistä seuralaispalveluja tarjoavalle Patrizia D´Addariolle. D´Addario toimitti myös julkisuuteen nauhoituksen kohtaamisestaan Berlusconin kanssa.

Pääministeri Berlusconi kuvaili Sardinian lehdistötilaisuudessa itseään D´Addarion uhriksi ja vakuutti, että hän ei ole koskaan maksanut seksistä. 72-vuotias Berlusconi luonnehti myös itseään mieheksi, joka nauttii valloittamisesta, ja ihmetteli mitä iloa voi olla maksetusta seksistä.

Berlusconi pyysi Espanjan pääministeri Zapaterolta anteeksi pitkää selvitystään, mutta Zapateron mielestä Berlusconin vastaus oli hyvin mielenkiintoinen.

Lähteet: Reuters