Chisu esiintyy YleX:n Studio Big B:ssä

YleX toteuttaa lokakuussa Studio B -livesession normaalia suuremmassa mittakaavassa. Studio Big B järjestetään 14. lokakuuta YLEn legendaarisessa M1-musiikkistudiossa, jossa faneilleen esiintyy Chisu.

viihde

Studio Big B:ssä Chisu esittää uutta tuotantoa syyskuussa julkaistulta Vapaa ja yksin -albumilta. Studio Big B Live kuullaan suorana lähetyksenä X-Ryhmässä sekä nähdään YleX Areenassa klo 18.10 alkaen. Keikka on katsottavissa jälkikäteen YleX Areenassa 30 päivän ajan.

- On kyllä niin hieno juttu päästä esiintymään sinne, ja fiilis on tosi onnellinen ja kiljahteleva. Esiinnyn siellä koko bändin kanssa. Keikasta tulee varmasti hyvä, vaikka ohjelmiston rakentaminen ja treenit Studio Big B Liveä varten ovat vielä kesken, Chisu kuvailee tuntojaan tulevasta esiintymisestä.

YleX:n Studio B -sessioiden isoveli Studio Big B, tulee olemaan isompi myös yleisömäärältään. Chisun keikkaa pääsee paikan päälle todistamaan 15 henkilöä yhdessä ystävänsä kanssa. Yleisöksi voi päästä osallistumalla Chisu-aiheiseen kilpailuun YleX:n nettisivuilla 28. syyskuuta alkaen.

Lähteet: YLE Uutiset