1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Raisio

Vahingontekoja Varsinais-Suomen yössä

Turun poliisin lauantain vastainen yö oli melko rauhallinen, mutta erilaisia häiriötehtäviä oli riittämiin ja päihtyneitä oli liikkeellä tavallisen tapaan. Mitään vakavampaa ei tullut poliisin tietoon. Raisiossa murtauduttiin autoihin, ja Maskun kalustetalosta nastettiin tavaraa.

Turussa pahonpitelyjä kirjattiin Itäiseltä Rantakadulta, Hyrköistentien pubista ja Varusmestarintieltä. Näissä tapauksissa vammat jäivät vähäisiksi. Piispankadulla rikottiin auton sivuikkuna ja Finberginkadulla rikottiin kerrostalon alaoven lasi. Kellonsoittajankadulla lähes kymmenkunta autoa on joutunut ilkivallan kohteiksi.

Raisiossa Haunisten alueelta on anastettu harmaa Citroen C5 henkilöauto, minkä rekisterinumero on RBI-243. Autoihin on murtauduttu Myllyn alueella, Pirilässä sekä Ihalassa ja niistä on anastettu erilaista pienomaisuutta muun muassa navigaattoreita. Tahvion koulusta oli rikottu useita ikkunoita lyömällä golfpalloja kohti koulua.

Maskun Kalustetalon kesäpihalta saatiin lauantaina kello 00.30 aikaan kiinni kolme alle 15-vuotiasta poikaa, joiden hallussa oli tiloista anastettua tavaraa. Poikien alaikäisyyden vuoksi asia menee lastensuojeluviranomaisten hoidettavaksi.

Mahdollisista korvauksista pojat ovat itse vastuussa.