Jaksaako markkinat kiinnostaa?

Mikkelin markkinat käydään ensimmäistä kertaa evakossa Kirkkopuistossa. Varsinaisella torilla on iso monttu toriparkkityömaan merkkinä. Jaksaako markkinat kiinnostaa ja vetää kansaa Kirkkipuistoon? Lue YLE Etelä-Savon nettikävijöiden kommentteja:

markkinat
Markkinapalloja
YLE/Etelä-Karjala

Ei markkinoilla käy kunnon maalaisia enää myymässä.Kaiken maailman jobbareita metrilakuineen.

Jussipaita


En käy markkinoilla, koska olen allerginen ihmisjoukoille. En pidä kävelystä ruuhkassa, jossa edellä kävelevä yht´äkkiä pysähtyy....

Kaupasta saa


Kyllä markkinat jaksaa aina kiinnostaa. Tuttuja vilisee kun maakunnan väki kokoontuu yhteen. Mielenkiintoista nähdä, miten Kirkkopuisto toimii kun paikalle tulee tuhansittain markkinavieraita.

Pietro


Rihkamakauppiaat pitäisi sulkea pois ja ottaa markkinoille paikallisia tuotteita ja myyjiä tai edes kelpo tavaroita myyviä muualta Suomesta joukkoon. Ulkomaiselle halpahallituotteille on muut kanavat olemassa. Toivottavasti rinkelinmyyjiä ja luudantekijöitä löytyy vielä nuoremmastakin polvesta kun nämä vanhat jättävät markkinat iän kartuessa. Vielä jos löytyisi teostomaksujen maksaja jostakin että voisi kuulla hanurimusiikkia tms kaupankäynnin lomassa niin hienoa olisi .

Markkinoilta luuta matkaan


Olen muutamia kertoja käynyt parin viimevuoden aikana käynyt, mutta totesin ettei siellä ole mitään kiinostavaa. Myytävä tavara on mitä sattuu, hinta-laatusuhde ei ole mielestäni kohdallaan. Ja muutenkin ihan turhapäiväinen tapahtuma. Lapsuudessa markkinat oli ihan toista, silloin mummon kanssa käytiin maaliskuunmarkkinoilla joka vuosi, lie ollut silloin jänää ja mielenkiintoista, aika kultaa hyvät muistot. Nykypäivän markkinat ovat turhanpäiväisiä.

Ei mikään markkinahevonen.