Eväsreppu: Kalkkunaleike

Leivitetty eli paneroitu kalkkunaleike saa pintaansa maissihiutaleita. Lopputulos on rapea.

Eväsreppu
Maissihiutaleet ruskistuvat kauniisti
YLE / Timo Nykyri
  • 2 maustamattomia kalkkunafileetä
  • 3 dl maissihiutaleita
  • miedosti suolaista maustesekoitusta (esim. grillimauste)
  • vehnäjauhoja
  • kananmuna

Kalkkunafileet nuijitaan ja maissihiutaleet murskataan hienoksi. Fileet maustetaan ja pyöritellään ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi maissihiutaleissa. Jauhot taputellaan huolella fileen pintaan. Fileet paistetaan kohtuullisella lämmöllä reilussa rasvassa.

Lähteet: YLE Oulu

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus