Kajaanin runoviikko kirkastaa imagoaan

Kajaanin runoviikko on vaihtanut markkinoinnissaan matkailumessut Helsingin kirjamessuihin. Runoviikon taiteellinen johtaja Kirsi-Kaisa Sinisalo uskoo kirjamessuilta löytyvän sopivamman kohdeyleisön.

sanataide
Kirsi-Kaisa Sinisalo
Kirsi-Kaisa SinisaloYLE

Kirsi-Kaisa Sinisalon mukaan Kajaanin runoviikko ei kaipaa niinkään lisää yleisöä, vaan tunnettuuden ja arvostuksen lisäämistä. Kyse on yksinkertaisesti imagon kirkastamisesta, Sinisalo korostaa

Sinisalo uskoo henkilökohtaisten kontaktien merkitykseen. Tähän Helsingin kirjamessut tarjoavat hänen mielestään erinomaisen tilaisuuden.

Kajaanin runoviikko pystyy erottumaan massasta monipuolisuudellaan ja sillä, että runoviikolla keskitytään tiettyihin tekijöihin ja esiintyjiin, täsmentää Sinisalo

Henkilökohtaisten kontaktien solmimisen lisäksi Kajaanin runoviikko tuo kirjamessujen estradille viime kesän riemukkaan esityksen, jossa Maija Kaunismaa ja Matleena Kuusniemi laulavat Kantelettaren runoihin säveltämiä lauluja. Lisäksi Kirsi-Kaisa Sinisalo lausuu viime kesän Suven runoilijan Sirkka Turkan ja tulevan kesän Suven runoilijan Kirsi Kunnaksen tekstejä.

Lähteet: YLE Kainuu