1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Pelé

Pele Koljonen MYPAn riveihin

MYPA vahvistaa hyökkäystään 21-vuotiaalla Pele Koljosella. Koljonen siirtyy Saviniemeen Kuopion Palloseurasta kaksivuotisella sopimuksella.

Pelé
Pele Koljonen, MYPA
MYPA

Kuopiolaislähtöinen kärkimies pelasi päättyneellä kaudella kasvattajaseurassaan 21 ottelua, teki niissä viisi maalia ja keräsi neljä maalisyöttöä. Yhteensä Koljosen tilillä on 52 Veikkausliigaottelua ja 11 maalia.

- Nyt on ihan loistavat tunnelmat. Tuntui siltä, että tarvitsen jotain muuta, ja MYPA oli erittäin hyvä vaihtoehto. Seura on ammattimainen ja nyt lähdetään tekemään tulosta hyvällä mielellä, Koljonen luonnehtii.

Hyökkääjän tähtäimessä on jatkaa uraa nousujohteisesti eteenpäin.

- Haluan tehdä paljon maaleja ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään. Nyt olisi aika tehdä se lopullinen läpimurto liigan eliittiin. Uskon, että täällä se onnistuu, Koljonen kuvailee.

MYPA:n urheilukehityspäällikkö Marco Manson mukaan joukkue täydentyi lupaavalla maalintekijällä.

- Pelellä on hyvät ominaisuudet ja kova nälkä maalintekoon. Hän on kehittynyt tasaisesti Kuopiossa pelatessaan. Lisäksi hän oli varsin kiinnostunut tulemaan Myllykoskelle, mikä on iso asia. Pele täydentää hyvin nykyistä hyökkäysporukkaamme ja hänen tulonsa on hyvä juttu koko joukkueelle, Manso kiittelee.

Lähteet: YLE Kymenlaakso

Lue seuraavaksi