Tamperelaisen tien viereltä löytyi miehen ruumis

Tampereelta kevyenliikenteen väylän varrelta on löytynyt miehen ruumis lauantaina aamulla. Poliisi epäilee keski-ikäisen miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi lauantaina aamuyöllä.

Ruumis löytyi Haukiluoman runkokadulta Lintuviidan ja Lamminpään suuntaan kulkevan pyörätien varresta. Hänet on poliisin mukaan kuljetettu paikalle ajoneuvolla aamuyön aikana.

Poliisi ei tiedä vielä miehen henkilöllisyyttä. Mies on noin 50-60-vuotias, iho on vaalea, hiukset tummat ja päälaella on alkavaa kaljuuntumista. Päällään miehellä oli farkut, vetoketjullinen collegepaita, Tommy Hilfiger -merkkinen t-paita sekä villasukat.

Ruumiin löysi ohikulkija kello kahdeksan aikaan lauantaina aamulla. Löytöpaikka on lähellä asutusta, ja lähimmästä omakotitalosta on matkaa paikalle alle sata metriä.

Poliisi pyytää havaintoja lauantaiaamuyöltä. Havainnot voi ilmoittaa lähimmälle poliisille tai numeroon 050-4561411. Pirkanmaan poliisi on julkaissut omilla nettisivuillaan kuvan kuolleesta miehestä, jonka tunnistamiseen poliisi haluaa apuja.