Jokeri poiki kymmeniä palautteita Veikkaukselle

Uusi jokeripeli herättää tunteita puolesta toiseen. Veikkauksen tiedotuksen mukaan yhteydenottoja on tullut lauantain lähetyksen jälkeen kymmeniä. Toiset kysyvät, miksi arvokasta lähetystä muutettiin.

Kotimaa
Jokeri esiintyy.
Jokerin naamion takaa löytyy näyttelijä Juha Varis.YLE

Uusi arvontalähetys jokeripukuisella isännällä, eri pelisäännöillä ja studioyleisöllä oli ensimmäistä kertaa keskiviikkona. Lauantain loton yhteydessä jokerilla oli enemmän yleisöä, 780 000 katsojaa. Viikkoa aiemmin ennätyspotin arpomista katsoi melkein miljoona suomalaista.

Tiedotuspäällikkö Riitta Nissi kertoo, että palautteen antajista etenkin nuori yleisö piti lähetystä raikkaana ja virkistävänä.

- Ehkä nuoremmat odottavat vähän viihdettä lottoarvontaankin. Toisena palautteissa puhuttaa voitonjako. Kun on moninkertainen määrä voittoja, päävoitto on nyt puolentoista miljoonan sijasta miljoona euroa.

Voitonjakouudistuksella vastattiin asiakkailta tulleeseen toiveeseen, että jokerissa olisi helpompi voittaa. Siitä ovat nyt harmistuneet ne, jotka ovat ison potin perässä.

Uudistus toi uusia pelaajia

Lauantain jokerin vaihto oli 1,5 miljoonaa euroa, kun se on tavallisesti noin 1,2 miljoonaa.

Veikkauksen vuoden pääkampanjalla on kuitenkin odotukset tätä suuremmasta jokeripelaajien joukosta. Markkinoinnin kehityspäällikkö Ari Tuulin mukaan olisi ollut epärealistista odottaa, että tavoitteet näkyisivät heti ensimmäisellä peliviikolla.

Jokerin mainoskampanja on näkynyt bussipysäkeillä, rakennusten julkisivuilla ja sanomalehtien etusivuilla. Kyseessä on Veikkauksen vuoden kallein kampanja, mutta ei sentään jättipotin luokkaa.

- Meille on iso kampanja kun puhutaan 500 000 eurosta, Tuuli muotoilee.

Lähteet: YLE Uutiset