Pieni munasarja kolisee taas

Kuorobuumia omilla tuotannoillaan syventävä Naiskuoro Harput palaa tauolta ja esittää yleisön pyynnöstä uudelleen teatterillisen tuotantonsa "Passion - pieni munasarja". Esityksessä on naisvahva näkökulma mutta tilaa myös miehille.

naiskuorot
Harpuilla kuusi lisäesitystä Teatteri MiilussaMarko Tiusanen

Kevään näytännöt olivat loppuunmyytyjä, joten kuoro mahdutti jyväskyläläisen Teatteri Miilun aikatauluihin kuusi lisäesitystä marras-joulukuulle.

Harppujen visualisoitu lauluhetki koostuu täysin omista sanoituksista ja sävellyksistä. Naisvahva näkökulma johdattaa tunnetilasta toiseen ja asian vierestä eksytään välillä ihan ytimeen unohtamatta kuitenkaan miehenmentävää tilaa.

Sitä, mitä Semmarit ovat tehneet mieskuorolaululle jo 20 vuotta, Harput tekevät naiskuorolaululle jo monetta vuotta vuosirenkaita laskematta. Harppujen esityksissä teatterin lavalla, festivaaleilla ja yksityistilaisuuksissa on pääpaino laululla, mutta toinen pääpaino on vierasperäisillä liikkeillä ja blondilatinalla. Se ei selittämällä parane, vaan näkemällä.

Naiskuoro Harpuissa laulavat ja liikehtivät monien alojen ammattilaiset Helvi Kangas, Päivi Lukkarinen, Varpu Marjomäki, Tuija Nieminen, Sari Nissinen, Terhi Skaniakos, Satu Syyrakki, Heli Vuorela ja Chrisse Välivaara.

Passion - Pieni munasarja Teatteri Miilussa Sammonkadulla

pe 13.11. klo 18.30 ja 20.00 (loppuunmyytyjä)

la 21.11. klo 18.30 ja 20.00 (loppuunmyytyjä)

ke 2.12. klo 18.30 ja 20.00 (loppuunmyytyjä)

Peruutuspaikkoja voi tiedustella kännykkänumerosta 044 210 1166 (myös tekstiviestillä) tai sähköpostilla naiskuoroharput(at)gmail.com. Lipun hinta: 7/5 euroa.