1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. kulttuuri

Carla Bruni näyttelee Woody Allenin elokuvassa

Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn puoliso Carla Bruni näyttelee Woody Allenin seuraavassa elokuvassa. Bruni sanoo taipuneensa Allenin suostutteluun vaikkei tiedä vielä, mistä elokuvasta tai millaisesta roolista on kyse. Hän sanoo myös, ettei hän ole näyttelijä ja saattaa osoittautua ensiroolissaan surkeaksi.

kulttuuri
Poseeraava Bruni pudottamassa äänestyslappua uurnaan, Sarkozy taustalla
Carla Bruni poseerasi myös vaaliuurnalla viime kesän eurovaaleissaEPA / Philippe Wojarez

Carla Bruni kertoi tulevaisuudensuunnitelmistaan Canal Plus -tv-kanavan haastattelussa. Hän sanoi olevansa taipuvainen äkillisiin päätöksiin, jos sille päälle sattuu.

- Kun olen isoäiti, haluaisin voida sanoa, että olen ollut Woody Allenin elokuvassa. Tällaista mahdollisuutta ja kokemusta ei voi sivuuttaa, Bruni perusteli päätöstään.

Hän kertoi myös, että Allen oli pyytänyt häntä pidättäytymään muista filmitöistä ennen Allenin elokuvaa. Bruni on aiemmin käväissyt valkokankaalla joitakin kertoja, mutta hän on aina esiintynyt omana itsenään, muun muassa Robert Altmanin satiirisessa muotielämäkuvauksessa Prêt-à-Porter vuonna 1994

Allen tapasi Sarkozyn ja Brunin kesällä Pariisissa, jossa hän oli mainostamassa uusinta elokuvaansa Whatever Works. Hän pyysi Brunia elokuvaansa, koska tällä on hänen mukaansa karismaa ja sitä paitsi esiintymiskokemusta.

Bruni on entinen huippumalli ja laulaja. Hän on jättänyt lavaesiintymiset toistaiseksi sikseen hoitaakseen velvollisuutensa Ranskan ensimmäisenä naisena.

Lähteet: AP, AFP

Lue seuraavaksi