"Andy McCoyn huono keikkakunto kaatoi bändin"

Andy McCoyn viimeisin yhtye The Real McCoy Band hajosi McCoyn huonoon keikkakuntoon. Näin kertoo yhtyeessä soittanut Foo Fighters -kitaristi Chris Shiflett tuoreessa Rumba-lehdessä.

viihde
Andy McCoy ja The Real McCoy BandMikko Hansson

The Real McCoy Band hajosi aiemmin tässä kuussa vain kolmen keikan jälkeen. Tuolloin syyksi kerrottiin se, että Chris Shiflett olisi joutunut palaamaan Yhdysvaltoihin lapsensa sairastuttua sikainfluenssaan. Shiflett kertoo Rumban haastattelussa, että kyseessä oli vale, jolla hän yritti pelastaa Andyn kasvot.

Yhtyeen keikoilla Shiflett kertoo tunteneensa Andyn puolesta myötähäpeää.

- Mielestäni Andy ei ollut siinä kunnossa, että hän olisi voinut hoitaa kiertueen. Soitin pari keikkaa, ja tajusin yhä vahvemmin, että touhu niiden ympärillä ei ollut tervettä. Ajattelin, että minun ei pitäisi olla tällaisessa mukana. Siksi päätin lähteä, Shiflett sanoo Rumbassa.

Chris Shiflett sanoo tienneensä Andy McCoyn menneisyydestä päihteiden kanssa, mutta ei arvannut tämän keikkakuntoa niin huonoksi. Hän ei kuitenkaan nähnyt tämän kertaakaan ottavan huumeita, mutta arveli McCoyn käyttävän esimerkiksi vahvoja särkylääkkkeitä, jotka saavat hänet uneliaaksi. Tällä hän viittasi muun muassa lehdistötilaisuuteen, jossa huomasi McCoyn nuokkuvan.

Lähteet: YLE Uutiset