Andy McCoy: Vaimo käski Chrisin kotiin

Andy McCoy ihmettelee entisen The Real McCoy Band -kitaristin Chris Shiflettin kommentteja eronsa syistä. Rytmi-lehden haastattelussa Andy tyrmää väitteet omasta huumeidenkäytöstään ja esittää omat railakkaat näkemyksensä tapahtuneesta.

viihde

Andyn mukaan Shiflettin vaimo komensi tämä takaisin kotiin.

- Jäbällä on kolme lasta ja vaimo oli jättää Chrisin jo puolitoista vuotta sitten, ellei hän olisi lopettanut sekoiluitaan. Hänellä oli erään helsinkiläisnaisen kanssa joku romanssi ja tämä sama helsinkiläisnainen oli nyt viimeisen yön hänen hotellihuoneessaan, Andy teilaa entisen kitaristinsa.

Andy kertoo olleensa itse irti huumeista jo kymmenen vuotta, mutta joutuvansa yhä syömään voimakkaita lääkkeitä putoamisonnettomuutensa jälkeen.

- Chris on pervo seksiaddikti ja täytyy muistaa, että hän itse on parantuva huumeiden väärinkäyttäjä, joka on ollut puolitoista vuotta puhtaana. Sellaiset ihmiset ovat fanaattisia ja heidän mielestään buranakin on huume, Andy kertoo.

Hänen mukaansa Stifletti on epätasapainoinen persoona, joka mm. ryhtyi uhkailemaan häntä keikkapaikalla Nosturin edessä. Uutisoitua tappelua ei Andyn mukaan kuitenkaan syntynyt.

Andy muistuttaa, että loput The Real McCoy -yhtyeestä on edelleen kasassa ja studioon on tarkoitus mennä joulukuussa.

Lähteet: YLE Uutiset