Jaakko Teppo -musikaali täyttää salit

Jaakko Tepon musiikkiin perustuva musikaalikomedia Onnen kerjäläiset sai eilen ensi-iltansa Tamperella. Musikaali esitetään 11 paikkakunnalla, joista suurin osa on myyty loppuun jo ennakkoon. Sunnuntaina komedia nähdään kahdesti Kuopiossa.

musikaalit
Musikaalin mainos
Jaakko Tepon nettisivut

Jaakko Tepon luomat hahmot heräävät musikaalissa eloon Pörsänmäen Ruikonperän matkabaarissa. Musikaalikomedia Onnen kerjäläiset kertoo, kuinka Jaakko Tepon klassisiin hahmoihin lukeutuvasta Onni Laukkasesta tulee ruikonperäläinen.

Myyntiedustaja Laukkanen tulee työmatkalle Ruikonperälle ja kohtaa matkabaarissa Hilma Holkin. Laukkasen tie avioliittoon Hilman kanssa on kivetty vaikeuksilla.

Kylän äijät yrittävät hyötyä ravattisonniksi kutsutusta Laukkasesta mahdollisimman paljon. Tapahtumien vyöryssä ehditään myös naaraamaan anoppia koskesta ja käymään Kuopion raveissa.

Parituntisessa esityksessä nähdään Tepon muista tutuista hahmoista muunmuassa Veikko Römppäinen ja Vartti Ryynänen.

Ismo Apellin ja Johanna Debrezenin tähdittämä esitys sai ensi-iltansa eilen Tampreella. Paikalla oli myös näytelman käsikirjoittamiseen osallistunut Jaakko Teppo.

- Kyllä jännitti kuinka nämä aikoinaan kirjoittamani jutut toimivat musikaalissa mutta jännitys haihtui heti ensi minuuteilla. Hienosti olivat esiintyjät ja ohjaaja Virkkusen Ville laittaneet vitsit ja kappaleet mukaan esitykseen ja varsinkin se, että mukana oli noin vahva juoni ja tarina, miellytti kovasti, totesi Teppo esityksen jälkeen.

Lähteet: YLE Savo