Triplan Oy Kanta-Hämeen vahvin yritys

Hämeenlinnalainen Triplan Oy on valittu Kanta-Hämeen Vahvimmaksi yritykseksi vuonna 2009. Valinnan tehnyt Suomen Asiakastieto on antanut Triplan Oy:lle parhaan mahdollisen luokituksen AAA.

Kanta-Häme

Vuonna 1991 perustettu Triplan on julkishallinnon asian- ja dokumenttienhallintajärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo. Hämeenlinnalaisyritys tarjoaa myös helpdesk-, koulutus- ja ylläpitopalveluita.

Triplan on kasvanut vakaasti ja teki tilikaudella 2008 noin 2,6 miljoonan euron liikevaihdon. Yrityksen toiminta on kannattavaa ja velkaa sillä on vain vähän. Vuoden 2008 Kanta-Hämeen Vahvin yritys oli Vahva Sora Oy.

Forssassa ja Riihimäellä eniten vahvoja yrityksiä

Kanta-Hämeen 10 000 luokitellusta yrityksestä 12,4 prosenttia on saanut Asiakastiedolta vahvan luottoluokituksen joko AAA:n Tai AA+:n. Vahvan luottoluokituksen saaneiden kantahämäläisyritysten osuus on selvästi pienempi kuin koko Suomessa keskimäärin.

Suhteellisesti eniten vahvoiksi luokiteltuja yrityksiä Kanta-Hämeessä on kiinteistötoiminnassa (26,6 prosenttia) ja teollisuudessa (24,5 prosenttia). Suomen Asiakastiedon mukaan Kanta-Hämeen kunnista suhteellisesti eniten vahvoja yrityksiä on Forssassa ja Riihimäellä.

Lähteet: YLE Häme