1. yle.fi
  2. Uutiset

TPS saa pelata Urheilupuistossa

Turun Palloseura saa pelata ensi kauden liigaottelut Paavo Nurmen stadionilla. Myöhään eilen kokoontunut Palloliiton liigalisenssikomitea päätti siirtää liigalisenssipäätösten takarajan tammikuun seitsemänteen päivään, mutta olosuhdekysymykset eivät tule olemaan este yhdenkään liigajoukkueen lisenssille kaudella 2010.

Paavo Nurmen stadion
Paavo Nurmen stadion syyskuosissaan.
Paavo Nurmen stadion syyskuosissaan.Yle / Kari Ahotupa

Komitean puheenjohtaja Pekka Hämäläinen vahvisti YLE Turulle, että käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Paavo Nurmen stadion kelpaa otteluihin.

- Kyllähän tämän tiedotteen voi näin tulkita ja näinhän asia on, totesi Hämäläinen.

Turun Palloseuran toimitusjohtaja Marco Casagrande on huojentunut tiistaina Suomen Palloliitolta saapuneesta pelipaikkapäätöksestä, jonka mukaan TPS saa pelata ensi kauden liigaottelut Paavo Nurmen stadionilla.

Casagrande on tyytyväinen, että seuralla on edes joku pelipaikka. Toisaalta neuvottelut Veritas stadionin yhtiön kanssa jatkuvat, joten seura ei ole päättänyt, missä se pelaa. Casagrande toivoo, että neuvottelut jatkuisivat mahdollisimman pian. Päätös pelipaikasta pitäisi saada tammikuun puoleen väliin mennessä, sillä seura haluaa suunnitella rauhassa ensi kesän ottelutapahtumien sisältöä.

TPS on anonut lupaa liigaottelujen pelaamiseen Paavo Nurmen stadionilla Veritas stadionin sijaan.

Lähteet: YLE Turku

Lue seuraavaksi