1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. meediot

Meedio ennustaa parempaa vuotta 2010

Kaksi kynttilää auttaa näkijää rauhoittumaan ja hiljentymään. Meedio vapauttaa itsensä ja saa näin henkisen energian eli oppaan avulla yhteyden jonnekin, joka kertoo näkijälle tietoja tulevasta. Meedio on nähnyt myös Päijät-Hämeen tulevaisuuden vuoden 2010 ensimmäiselle neljännekselle.

Anna Kae huomasi meedion kykynsä jo nuorena. Kuva: YLE / Lahti

Anne Kae huomasi jo lapsena, että hän aavisti tapahtumia. 19-vuotiaana hän muistelee tehneensä ensimmäisen ennustuksen ulkopuoliselle ja vähitellen hän alkoi tiedostaa, että ne mitä hän kertoi, alkoivat tapahtua. Niin Anne Kaesta tuli auttaja ja neuvoja.

Istunnon aluksi hän sytyttää kaksi kynttilää. Ne auttavat häntä rauhoittumaan ja hiljentymään. Näin hän voi vapauttaa mielensä ja saa yhteyden oppaaseensa - eräänlaiseen henkiseen energiaan, joka toimii meedion ja "yläkerran" välillä.

Anne Kaen mukaan suurin osa ihmisten haluamista tiedoista koskevat työtä, terveyttä ja ihmissuhteita. Ikäihmiset haluavat tietää, miten heidän lapsenlapsensa pärjäävät tulevaisuudessa elämässään. Myös talous ja Suomen valtion tulevaisuus kiinnostavat. Annen luona on käynyt muutama poliitttinen vaikuttajakin.

Päijät-Hämeeseen vakautta ja vaurautta

Anne Kae lukee enimmäkseen yksittäisten ihmisten tulevaisuutta, mutta hän on ennustanut myös Päijät-Hämeen näkymiä. Hän näkee selkeästi sanan Lahti.

- Itään ja länteen kultainen tie. Positiivinen, kasvava vaikutelma. Voima menee itään. Puomit tai tie aukeavat. Teollisuus tai puuala vilkastuvat, hän kertoo rauhallisesti.

- Lännestä ja länteen liikkuu henkilöitä. Näen vaurauden, turvallisuuden. Työpaikkoja lisää ja hyvinvointia. Hyvinvointi nojaa vanhuksiin ja lapsiin, hän jatkaa.

Toinen nimi, jonka Anne Kae näkee selkeästi on Kärkölä.

- Kärkölä on vakaa. Näen kaksi vahvaa miestä tai henkilöä. He nousevat esiin. Jotain pitää potkia persuksille, herättää. Kärkölässä näkyy kaunis keltainen. Se on henkisessä maailmassa vahvuus, iloisuus, pyrkimys eteenpäin.

Kuntoliitokset nousevat esille.

- Kyräilyä. Ei osata tehdä päätöksiä heti, mutta sitten käsiä lyödään yhteen. Kyllä, kyllä tässä sittenkin päätöksiä tehdään! meedio huudahtaa.