1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. urheilu

JYP-juhlien esiintyjälista julki - Yle Radio Keski-Suomi välittää juhlat suorana

JYPin huomisissa jääkiekkomestaruusjuhlissa esiintyvät sekä vanhat tutut että uudemmat musiikkitaivaan tähdet.

urheilu
Poju: Poika (saunoo)
Poika saunoo ja Poju heittää löylyä yleisöönAlpertti Rieskjärvi / Yle

JYP voitti jääkiekon suomenmestaruuden maanantaina. Voittoa juhlitaan Jyväskylässä kaikelle kansalle avoimessa tilaisuudessa huomenna Kirkkopuiston tuntumassa ja Hippoksella.

Juhlassa esiintyvät Voice of Finland -voittaja Mikko Sipola, nouseva jyväskyläläisbändi The Rivers of Mars, Jypinkylä -kappaleella pinnalle noussut Fyysinen Preesens, Poika Saunoo -Poju ja Sakari Kuosmanen.

Juhla alkaa paraatilla Kirkkopuistosta kello 18.30. Joukkue kiertää ensin Kirkkopuistoa kaksi kertaa, jatkaa siitä Kauppakadun, Cygnaeuksenkadun, Yliopistonkadun, Voionmaankadun ja Ahdinkadun kautta Hippokselle, missä ohjelmallinen kansanjuhla starttaa kello 19.30.

JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni arvioi, että juhlista tulee yleisömagneetti. Tyni suosittelee tulemaan paikalle kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla, sillä mestaruusjuhlan lisäksi Hippoksella on samaan aikaan myös Tivoli eikä pysäköintitilaa juuri ole.

- Jos sattuu satamaan, ei haittaa, sillä suurempiakin esteitä tässä on mestaruustiellä yhdessä voitettu. Ja kukapa enää muistaa, että vuoden 2009 ikimuistettavat mestaruusjuhlat alkoivat hurjalla räntäkuurolla, toteaa Tyni.

Yle Radio Keski-Suomi välittää JYPin kultajuhlan suorana lähetyksenä perjantaina 27. huhtikuuta kello 18 alkaen.

Lue seuraavaksi