Perussa juhlittiin koirien häitä näyttävin menoin

Vihkipari tassutteli alttarille ruusun terälehtiä pitkin. Vihkisormus oli annettu terrierin haltuun.

viihde
Koirien häitä vietetään Perussa.

Kaksi perunkarvatontakoiraa on saanut toisensa Perun pääkaupungissa Limassa järjestetyissä ulkoilmahäissä. Kusi-morsian ja Toni-sulhanen astelivat alttarille pitkin kukkaistyttöjen sirottelemia ruusun terälehtiä, joita pariskunta pysähtyi välillä haistelemaan.

Morsian oli sonnustautunut huntuun ja valkoiseen häämekkoon, sulhasen asuna oli musta puku ja lierihattu. Myös koirayleisö oli sonnustautunut parhaimpiinsa.

Vihkisormus oli annettu varmoihin tassuihin, sillä sen kantoi alttarille pikkuisessa korissa sulhaspoikana toiminut terrieri.

Avioliitto virallistettiin tuoreen avioparin vihkitodistukseen painamilla tassunjäljillä, mutta hääsuudelmaa ei nähty ainakaan julkisuudessa.

- Koirat ovat tunteneet toisensa jo jonkin aikaa, ja halusimme heidän olevan yhdessä, sulhasen "isä" Félix Manco perusteli vihkiäisiä.

- Vihkitilaisuus on tärkeä, sillä se tarjoaa koko yhteisölle mahdollisuuden osallistua ja kokoaa eläinten omistajaperheet yhteen, jatkoi morsiamen "äiti" Amelia Huailupo.

Tuore aviopari poistui vihkipaikalta tyylikkäästi vanhalla autolla, jonka takapuskuriin oli luonnollisesti kiinnitetty suuri Just Married -kyltti.

Lähteet: Reuters