Scarlett Johansson sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle

Johanssonin tähdittämä The Avengers sai Suomen-ensi-iltansa viime viikolla. Parhaiten 27-vuotias tähti muistetaan Lost in Translation -elokuvansa roolisuorituksesta.

Teini-ikäisenä Hollywoodin kermaan noussut Scarlett Johansson on saanut oman tähtensä Hollywoodin arvostetulle Walk of Famelle. 27-vuotiaan amerikkalaisnäyttelijän tähti paljastettiin keskiviikkona.

- Kun minulle kerrottiin, että saan tähden, ajattelin itsekseni että vitsit, nyt olen todella lyönyt itseni läpi, sanoi Johansson.

Johanssonin mukaan tähti pysyy kadussa ikuisesti, vaikka mitä tapahtuisi tämän jälkeen.

- Minä pysyn täällä.

Johansson löi itsensä läpi Hevoskuiskaajan lapsiroolissaan. Aikuisiällä läpimurto oli naispäärooli Sofia Coppolan ohjaamassa Lost in Translation -elokuvassa. Muita Johanssonin tähdittämiä elokuvia ovat olleet muiden muassa Tyttö ja helmikorvakoru, Musta Dahlia, Vicky Cristina Barcelona ja Iron Man 2.

Johanssonin viimeisintä elokuvaa The Avengers voi ihailla parhaillaan valkokankailla. Elokuva kokoaa yhteen sarjakuvien supersankarit, ja Johansson esittää Mustaa Leskeä. Elokuva perustuu Marvelin jo 1960-luvulla julkaisemaan Kostajat-sarjakuvaan.