Danny on Seinäjoen Provinssirockin sunnuntaiklassikko

Seinäjoen Provinssirock on julkistanut uusia kiinnityksiä kesän tapahtumaan. Yksi odotetuista esiintyjistä on sunnuntaille kiinnitetty Danny. Syksyllä 70-vuotta täyttävä artisti jatkaa Provinssissa jo perinteeksi muodostuneella keikkapaikalla, jolla aiemmin ovat esiintyneet mm. Kari Tapio ja Katri Helena.

musiikki
Danny
YLE / Antti Eintola

Provinssirockin esiintyjälista alkaa olla selvillä. Ensi viikolla on odotettavissa vielä joitain nimiä, mutta pääpiirteittäin artistit on nyt julkistettu.

Seinäjoen Törnävänsaarella on muodostunut jo perinteeksi, että Provinssirockin sunnuntaiohjelmaan kuuluu iskelmällisempi esiintyjä.

- Tänä vuonna lavalle nousee syksyllä 70-vuotta täyttävä Danny, kertoo tiedottaja Milla Hautala.

Klassikkoja luvassa

Provinssirockin Suomiviihde-esiintyjiä ovat olleet Kari Tapio, Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi ja Katri Helena. Kesän 2012 artistiksi tulee Danny.

- Danny on yksi niitä suuria suomalaisia artisteja meidän mielestämme, että heitä ei enää monia ole tähän listaan jatkoksi, toteaa tiedottaja Milla Hautala.

Danny on luvannut esittää Provinssirockissa klassikkokappaleitaan vuosien varrelta.

- Danny yhtyeineen kertoi olevansa tästä keikasta todella innoissaan ja lupasi, että keikalla ei varmasti kukaan nukahda. Varmasti saadaan siis aikaiseksi kunnon yhteiskuoro tänäkin vuonna, naurahtaa Milla Hautala.

Lähteet: Yle Pohjanmaa