Pikkuusen Häjymmille Piroille haetaan talkoolaisia

Etelä-Pohjanmaa esittäytyy Helsingin Senaatintorilla kesäkuun 7.-9. päivä. Talkoolaisia tarvitaan ruoka- ja majoituspalkalla sekä torin pystytykseen että purkutöihin ennen ja jälkeen tapahtuman. Tehtäviin kelpaa, vaikka ei etelä-pohjanmaan murretta osaisikaan puhua.

talkoot

Pikkuusen Häjymmät Pirot esittelevät Etelä-Pohjanmaata ja eteläpohjalaista osaamista Helsingissä kesäkuun 7.-9. päivänä. Tapahtumaan on jo haettu yrityksiä, joiden tuotteet ja toiminta ovat esillä. Myös esiintyjäkaarti on ainakin osittain valittu.

Senaatintorin tapahtuma edellyttää sekä puitteiden rakentamista että purkamista. Nyt apuun haetaan muutamaa kymmentä talkoolaista.

- Ei tarvitse osata mitään erityistä, kaikkiin tehtäviin opastetaan kyllä paikalla, sanoo rakennusvastaava Petteri Lehtola.

- Tarjolla on puitteiden pystytystä, maalaustöitä, infotyötä ja kaikenlaista, mitä eteen tulee. Iloista mieltä ja hymyä tarvitaan, naurahtaa Lehtola.

Talkoolaisille tarjotaan majoitus ja ruoka, eikä töihin tarvitse tulla koko 4.-11.6. väliseksi ajaksi. Lisätietoja talkoolaisiksi haluavat saavat Petteri Lehtolalta ja Pikkuusen Häjymmistä Piroista tapahtuman omilta nettisivuilta.