Kaikki talviolympialaisista!

Rovio paljasti uuden pelinsä nimen

Rovio panostaa nyt seikkailevaan poikaan, Amazing Alexiin.

Kotimaa
Mikael Hed
Angry Birdsin kehittäneen Rovion toimitusjohtaja Mikael Hed kertoo, mitä yhtiö aikoo seuraavaksi. Uusi peli on jo hyvää vauhtia syntymässä ja pörssiinkin olisi tarkoitus mennä.

Angry Birds pelin kehittäneen Rovion uuden pelin nimi on Amazing Alex, paljasti yhtiön toimitusjohtaja Mikael Hed Ylen aamu-tv:n haastattelussa.

Rovio on hankkinut oikeudet Casey's Contraptions -peliin ja ryhtyy nyt markkinoimaan sitä nimellä Amazing Alex. Peli on tarkoitus julkaista parin kuukauden sisällä.

Rovion ensimmäistä menestyspeliä eli Angry Birdsiä on ladattu jo miljardi kertaa. Hedin mukaan odotukset uuden pelin menestymiseen ovat kovat. Lintujen ja sikojen välinen kamppailu on myös asettanut Amazing Alexin kehittämiseen paineita.

- Laatupaineet ovat kovat. Täytyy ylläpitää samaa laatua ja ilahduttaa faneja samalla tavalla kuin Angry Birdsin kanssa.

Hedin mukaan nimi päätettiin muuttaa siksi, että Casey's Contraptionsia pidettiin maailmanlaajuisesti liian vaikeana nimenä.

Hed kertoo, että pelin päähenkilönä seikkailee utelias Alex-poika, joka muun muassa rakastaa rakentaa erilaisia laitteita. Siinä välittyy Hedin mielestä sama veikeä meininki kuin Angry Birdsissäkin. Hän toivoo, että peliin saadaan mukaan myös opettavaisuutta.

Rovion toimitusjohtaja Mikael Hedin mukaan oikeudet ulkopuolisen kehittämään peliin ostettiin siksi, että se soveltuu koko perheelle.

- Tässä on kaikki ainekset valmiiksi kasassa toimia sekä pelinä että oheistuotteina, animaationa. Tiedettiin että siinä on taatusti yleisö jo valmiina.