Uutuusvispilän toivotaan houkuttelevan Tykkimäkeen

Tykkimäen huvipuisto on valmiina avaamaan ovensa helatorstaina. Tämä on huvipuistolle järjestyksessään 27. kesä. Vieraita viihdyttää lähes 40 laitetta ja peliä.

Tykkimäen huvipuisto
Lapsia keinukarusellin kyydissä
Tykkimäen huvipuisto

Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto, Tykkimäen huvipuisto avataan helatorstaina. Vieraita viihdyttää tällä kaudella lähes 40 laitetta ja peliä. Vanhat laitteet ovat muuten ennallaan, mutta Suihkio on joutunut tekemään tilaa vuoden uutuudelle, Loop Fighterille.

Tykkimäen huvipuiston toimitusjohtaja Sakari Pasasen odotukset ovat aina korkealla, mutta varsinkin tänä kesänä uutuuslaitteen myötä. Huvipuistossa odotetaan avauspäivän tungosta, sillä sääennuste povailee poutasäätä helatorstaille.

- Meillä on suuret toiveet ja uutta kautta odotetaan jännityksellä. Ei tässä osaa lähteä pessimistisenä liikkeelle, pohtii Pasanen.

Uutta laitetta, Loop Fighteria, Pasanen kuvailee jättivispiläksi. Laitteeseen mahtuu 16 henkilöä kerrallaan, se kiepsahtaa ylösalaisin ja pyörii muutenkin.

- Laitetta hankkiessa mietin onko se sovelias meidän kohderyhmälle. Kyllä se on – ehdottoman hyvä, hymyilee Pasanen.

Tänäkin kesänä huvilavetilla nähdään taikureita, klovneja ja sirkustaidetta. Uutuutena Kuusankosken Teatteri esittää koko perheen näytelmää Tohtori Sykeröä. Lisäksi nähtävillä on Taikapäivät 30 vuotta -juhlanäyttely, jossa on esillä muun muassa taikureiden työvälineitä, taikakirjallisuutta, valokuvia ja julisteita.