Hanoi Rocks lopettaa

Hanoi Rocks on päättänyt lopettaa toimintansa vuoden 2008 loppuun mennessä. Bändin perustajajäsenet Michael Monroe ja Andy McCoy ovat yhdessä tulleet siihen lopputulokseen, että jatkettuaan bändin aikanaan kesken jäänyttä työtä he ovat vieneet bändin niin pitkälle kuin on mahdollista. Nyt he haluavat jatkaa erillään, omia teitään, kohti uusia seikkailuja.

viihde

Hanoi Rocks soittaa kaikki tämän vuoden puolelle sovitut keikkansa, mukaanlukien Halloween-yönä Lontoon Astoria-klubilta alkavan Englannin kiertueen.

Bändi jättää jäähyväiset japanilaisille faneilleen keväällä 2009 toteutettavalla Japanin kiertueella. Heti Japanista palattuaan Hanoi Rocks soittaa pitkän ja värikkään historiansa viimeiset keikat, muutamana peräkkäisenä iltana kotiklubillaan Helsingin Tavastialla, mistä he myös aloittivat uransa 1980-luvun alussa.

Hanoi Rocks julkaisee vielä tämän vuoden puolella koko bändin uran läpileikkaavan kokoelma-tupla-CD:n. This One's For Rock'n'Roll - The Best Of Hanoi Rocks 1980-2008 ilmestyy 26. marraskuuta.

Lähteet: YLE Uutiset