Mies sai nyrkistä Pekankadulla

Ravintolasta palannut mies pahoinpideltiin Rovaniemellä maanantain vastaisena yönä. 24-vuotias mies oli palaamassa ravintolasta puoli viiden aikaan, kun hän tapasi kaksi miestä Pekankadulla.

pahoinpitely

Toisen kanssa hänellä oli ollut suukopua illan aikana ravintolassa. Suukopu jatkui kadulla ja uhrille entuudestaan tuntematon toinen mies löi nyrkillä 24-vuotiasta kasvoihin.

Uhri kaatui maahan ja miehet poistuivat paikalta. Pahoinpidelty teki poliisille ilmoituksen. Hänelle tuli ruhjeita kasvoihin ja silmälasit rikkoontuivat.

Pahoinpitelystä epäilty on noin 175-senttinen ja hänellä on lyhyt kihartuva tukka. Yllään hänellä oli musta päällystakki.

Automurto Napapiirillä

Pakettiautoon murtauduttiin keskiviikon vastaisena yönä Rovaniemen Napapiirillä. Silminnäkijä ilmoitti poliisille nähneensä tummiin vaatteisiin ja pipoon pukeutuneen miehen rikkovat ystävänsä auton ikkunan.

Murtautuja pakeni paikalta autolla. Pakettiauton kojelaudalta oli hävinnut monitoimityökalu ja kaksi puukkoa. Ajoneuvosta oli otettu myös porakonelaatikko, mutta se löytyi noin 10 metrin päästä Joulumaantieltä.

Rovaniemen poliisi pyytää havaintoja molemmista tapahtumista puhelinnumeroon 071 87 66 237.

Lähteet: YLE Lappi