Linnannon surma liittyy satanismiin

Jyväskylän käräjäoikeus on vanginnut kaksi miestä epäiltynä kahdeksan vuotta sitten kadonneen jyväskyläläismiehen surmasta. Molemmat olivat surman aikaan alle 20-vuotiaita. Jyväskyläläisen Tapani Linnannon surmaan liittyy poliisin mukaan satanismia.

Kotimaa

Jyväskylästä kahdeksan vuotta sitten kadonneen Tapani Linnannon surmasta on vangittu kaksi miestä. Poliisi arvioi, että Linnanto on ilmeisesti surmattu satanistisessa rituaalissa.

Jyväskylän käräjäoikeus on tänään vanginnut 27-vuotiaan Mikkelin seudulta olevan miehen todennäköisin syin surmasta epäiltynä. Lisäksi on vangittu viikoksi 26-vuotias jyväskyläläismies niin sanotulla "syytä epäillä" -perusteella. Tämä tarkoittaa, että hänen syyllisyydestään ei ole toistaiseksi todennäköisiä syitä.

Surmatyön taustalla näyttää olevan vahvaa päihteiden käyttöä. Lisäksi kaikki epäillyt ovat osoittaneet kiinnostusta satanismiin, ja kokeneet tekohetkellä suorittaneensa jotain rituaalia.

Linnannon surmahetkellä paikalla on ollut neljä miestä, joista uhrin lisäksi kaksi muutakin on sittemmin kuollut. Toisella kuolleista on ollut merkittävä osuus Linnannon surmaan.

Jyväskylän poliisi kertoi eilen ratkaisseensa kahdeksan vuoden takaisen katoamistapauksen. Tapani Linnanto oli surmattu Jyväskylässä, ja hänen ruumiinsa oli kuljetettu Längelmäelle. Poliisi ei kerro tutkimustensa yksityiskohtia.