1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Hukkuneiksi epäiltyjä etsittiin Naantalissa ja Kuopiossa

Naantalissa on kadonnut nuorukainen, joka oli hypännyt Kuparivuoren kalliolta mereen vahvasti päihtyneenä. Kuopiossa katosi lauantai-iltana noin 70-vuotias kalareissulla ollut mies.

Kuopiolaismies katosi lauantaina noin kello 18 jälkeen. Hänen veneensä löytyi sunnuntai-iltana kaatuneena, mutta miestä ei ole löytynyt. Veneessä ollut koira löytyi läheisestä saaresta elossa.

Kadonneen löytämiseksi järjestettiin laaja etsintäoperaatio, johon on osallistunut poliisin lisäksi lentokone ja vapaaehtoisia pelastajia.

Jos jollakin on havaintoja mahdollisesti kadonneesta, poliisi pyytää olemaan yhteydessä p. 071-875 6732

Myös Naantalissa mereen kadonneen pojan etsinnät lopetettiin parin tunnin jälkeen tuloksettomina. Asian tutkinta on siirtynyt poliisille.

Hätäkeskus sai yhdentoista jälkeen eilen illalla ilmoituksen viiden hengen poikaporukkaan kuuluneesta nuorukaisesta, joka oli hypännyt Kuparivuoren kalliolta mereen vahvasti päihtyneenä. Kalliolta oli mereen 20 metrin pudotus. Kun poika ei noussut pintaan, kaverit hälyttivät apua.

Etsinnät lopetettiin yhden jälkeen yöllä. Päivystävän palomestarin mukaan tilanne näyttää huolestuttavalta. Meri on hänen mukaansa hyppykohdassa syvä ja virtaus kova.

Outokummussa Ruokosenjärvellä on sunnuntaiaamuna hukkunut nuori mies veneen kaaduttua. Apuun tullut lähitalon asukas sai kaksi muuta veden varaan joutunutta pelastettua.