Hyvinkään ampuja ihaili Saksan armeijaa ja sotapelejä

Facebook-suosikkeja: Airsoft-taistelupeli, armeijan varustekauppa ja muumit.

Kotimaa

Hyvinkään epäilty ampuja on ahkera nettipelien pelaaja. Hän kertoo Facebook-sivuilla pelaavansa muun muuassa Battlefield-peliä. Battlefield on toimintapeli, jossa on runsaasti aseita, sotilaita ja ajoneuvoja.

Ampuja harrasti myös Airsoft-taistelupeliä. Airsoft on muovikuulilla pelattava joukkuepeli, josta ei tule osallistujille vammoja. Facebook-kuvissa ampuja esiintyy pelikavereidensa kanssa maastoasuissa.

Hän ilmoittaa ihailevansa suomalaista tarkka-ampujalegendaa Simo Häyhää. Häyhä oli talvisodan sankari ja häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista tarkka-ampujista.

Suosikkilistalla ovat myös Saksan armeija, Suomessa armeijavarusteita myyvä kauppa, perussuomalaiset, Jokerit ja muumit. Hän kertoo sivullaan myös tavallisesta nuoren miehen elämästä: muun muuassa ajokortin saamisesta.

Hyvinkään ampujalla on 69 Facebook-kaveria. Tiettävästi ainakin yksi heistä oli uhrien ja loukkaantuneiden joukossa. Epäilty päivitti statustaan viimeisen kerran noin 15 minuuttia ennen verityötä yöllä toteamalla: "Oli kivaa toverit".