Kemi tarjoilee helpon elämän frisbeetä

Kemi haluaa houkutella asukkaitaan rennon liikunnan pariin Ruutinpuiston frisbeegolf -radalle. Niinpä kaupunki päätti jakaa uudella iskulauseellaan koristeltuja liitokiekkoja ilmaiseksi.

Liitokiekko
Easy Living -frisbee
Näitä Kemi jakaa ilmaiseksi 150:lle ensimmäiselle. Hyvin lentää helpon elämän frisbee.Yle / Laura Holappa

Kansliapäällikkö Jukka Vilenillä on käsissään läjä kirkkaan sinisiä frisbeitä, joissa komeilee kaupungin uusi mainoslause: Easy Living in Kemi. Letkeään asumiseen ja oleskeluun kuuluu kaupungin mielestä kaiketi ainakin liitokiekon heittely, sillä nimikkoläpysköitä jaetaan ilmaiseksi 150:lle nopeimmalle.

Ruutinpuistoon on valmistui viime vuonna frisbeegolfrata, viralliselta nimeltään Kemi DiscGolfPark, ja sen käyttöön kaupunkilaisia halutaan nyt rohkaista.

- Tässä ajassa on frisbeegolf-buumi. Frisbeegolf-radan käyttö on ollut varsin aktiivista ja pohdimme miten voisimme tätä toimintaa tukea ja päätimme, että hankimme frisbeitä ja jaamme niitä tämän Easy Living -teeman alla nuorille kuntalaisille, tai miksei vähän vanhemmillekin, Vilen perustelee.

Kansliapäällikkö Jukka Vilen ja frisbeet.
Kansliapäällikkö Jukka Vilen esittelee uusia Easy Living -liitokiekkoja.Yle / Risto Koskinen

Kemin kaupunki on toukokuun aikana jo lahjoittanut satakunta liitokiekkoa koululaisille liikunta- ja välituntikäyttöön.

Frisbeen ja Ruutinpuistossa olevan frisbeegolfradan ratakartan voi noutaa kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä tai Jalokivigalleriasta perjantaina 1.6. alkaen. Frisbeetä jaetaan niin kauan kuin niitä riittää.