1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. fashion blog

Vinkkejä presidentille

Radio Savon Petri Julkunen arvioi asiantuntemuksella ja maalaisjärjellä muotituulia tässä viikottaisessa muotiblogissaan. Miksikö? Koska jonkun se on tehtävä. Ja se joku on tällä kertaa Julkunen.

fashion blog

Tsaukkeja koko rahalla, muotifrendit!

Muotiblogeissa monesti joko kerrotaan siitä, mitä on itse laitettu aamulla päälle tai sitten arvostellaan muiden vaatteita. Molemmat ovat mielestäni ihmisen aivokapasiteetin juoksettamista melkoisen vajaalla. Siltikin joudun puuttumaan näistä toiseen, pitkin hampain.

Mitä ihmettä ovat nämä kötösteet maan äidin Tarja Halosen olkapäällä? Tässä (siirryt toiseen palveluun)

Haloska on päättänyt lähteä kuninkaallisten kanssa larppaamaan itsekin ja Muammar Gaddafin hartiamuotia muistuttava kirkuva hepene löytyy tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Mitä vaatteita nämä ovat olevinaan? Ja juuri tällä viikolla Haloska oli valinnut niinkin arvokkaaseen tilaisuuteen kuin maanpuolustuskurssin avajaisiin aivan samaa sarjaa olevan "vaatteen". Lopputulema näytti siltä, että Tarja-rouva päätti herkistellä Rontti-kissansa kuolemaa paiskaamalla kisumirrin raadon olkapäilleen. Ja ei muuta kuin vakavalla naamalla tämän jälkeen viihdyttämään armeijaväkeä ideoilla siviilipalveluksen ja varusmiespalveluksen yhdistämisellä. On voinut olla kenuilla naurussa pitelemistä monestakin syystä.

Tehdäänpä arvon naiset (ja miehetkin) pari asiaa selväksi. Huivit eivät kuulu juhlavaatetukseen missään olosuhteissa..Ne kuuluvat urheilutapahtumiin (joilla tarkoitan jalkapallo-otteluita) ja kylmällä ilmalla huononkauluksien talvitakin tilkkeeksi. Kaikkialla muualla ne ovat turhaa krumeluuria, joka pitäisi lailla kieltää. Muuten olkoon Isadora Duncanin (siirryt toiseen palveluun) kohtalo kohtalosi.

Hyvä kun tuli selväksi.

Lähteet: YLE Savo / Petri Julkunen

Lue seuraavaksi