1. yle.fi
  2. Uutiset

Suosittu Skins-sarja saa jatkoa

Suosittu brittiläinen teineistä kertova Skins-tv-sarja saa jatkoa. Sarjasta aiotaan tehdä ainakin kaksi uutta tuotantokautta lisää täysin uusien nuorten näyttelijöiden kanssa.

viihde

Skins-sarjassa on seurattu yhtä kaveriporukkaa aina kahden tuotantokauden ajan. Jotta sarja pysyisi tuoreena ja nuorten näköisenä, sen henkilöt ja sitä myötä myös näyttelijäkaarti vaihtuvat jälleen kerran. Sarjan viidenteen ja kuudenteen tuotantokauteen haetaan uusia nuoria näyttelemään huhtikuun aikana Lontoossa ja Bristolissa. Uusia jaksoja aletaan kuvata jo kesällä.

Suositussa sarjassa on seurattu Bristolissa eläviä nuoria, joiden elämään ovat kuuluneet monenlaiset henkilökohtaiset ongelmat päihteitä unohtamatta. Skins on saanut kehuja aitoudestaan, mikä on johtunut lähinnä siitä, että nuoret itse ovat olleet käsikirjoittamassa sitä.

Sarjan myötä muutamien siinä esiintyneiden nuorten näyttelijänura on lähtenyt nousuun. Esimerkiksi Nicholas Hoult on mukana A Single Man -elokuvassa ja Dev Patel tähditti Slumdog Millionaire -elokuvaa.

Suomessa Skins-sarjaa on esittänyt Sub.

Lähteet: YLE Uutiset

Lue seuraavaksi