1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. torikauppa

Anna Puu ja M.A. Numminen tähdittävät Suvisaloa

Suvisalon torstaiset iltatorit starttaavat kesäkuun alussa. Salon tori tarjoaa kirpputorikauppiaiden lisäksi ilmaista ohjelmaa torin lavalla. Lavalla nähdään muun muassa Idols-kisasta kansan suosioon ponnahtanut Anna Puu.

torikauppa
Anna Puu
Anna Puu esiintyy ensi kesänä Simerockissa Rovaniemellä.YLE / Vesa Vaarama

Iltatoreja järjestävä Suvisalo kertoo, että se on valinnut kesän musiikkikattaukseen suuresta kotimaisesta tarjonnasta jokaiselle jotain. Iskelmän ystävät pääsevät herkuttelemaan muun muassa huippusuositun vuoden 2009 tangokuninkaallisen Amadeuksen karismasta heti kesän aluksi. Muita tähtiä iskelmätaivaalta ovat Kari Vepsä, Kaija Pohjola ja uudempi tuttavuus Suvi Teräsniska.

Yhdistys odottaa torille suurta yleisömäärää, kun Anna Puu nousee lavalle kesäkuun toisena torstaina. Kuorosodasta tuttu Sebastian Rejman tuo heinäkuussa yhtyeensä The Giant Leapin Iltatorille. Ja sokerina pohjalla, M.A. Numminen ja Pedro Hietanen duo remuaa iltatorin lavalla parhaimpana kesäloma-aikana heinäkuun 22. päivä.

Iltatorien kirpputorimyynti on suosittua. Torin ympyräparkki täyttyy lapsista ja muu torialue sekä kävelysilta ja Länsirannan kirjaston puoleinen alue ovat varsinaisia aarreaittoja monille torikävijöille. Myyjiä saapuu Saloon ympäri Suomea. Kirpputorimyynti kesätorstaisin alkaa klo 16 ja päättyy klo 21. Ohjelma-aika lavalla on klo 18-20.

Kesän päättää perinteisesti Seinäjoella heinäkuussa kruunattava Tangokuninkaallinen. Tämä kesä on järjestyksessään Suvisalon 28. kesä.

Lähteet: YLE Turku

Lue seuraavaksi