Taljajousen ampumiseen kaivataan silminnäkijähavaintoja

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja viime torstaina klo 21.30 aikaan Tampereella Pohtolankadulla tapahtuneeseen taljajousella ampumiseen.

varsijouset

27 -vuotiaan tamperelaisen mieshenkilön epäillään ampuneen taljajousella ylöjärveläistä 45 -vuotiasta mieshenkilöä taljajousella. Uhri oli istunut Pohtolankatu 64 sijaitsevan ravintolan terassilla nuolen osuessa häntä kylkeen. Uhrille koituneet vammat eivät ole vakavia ja hän on päässyt jo sairaalahoidosta pois.

Poliisi otti ampujaksi epäillyn miehen kiinni kohta teon jälkeen Pohtolankadulla sijaitsevasta yksityisasunnosta. Samaisesta asunnosta poliisi otti taljajousen, joka on edelleen poliisin hallussa. Epäilty on poliisikuulusteluissa kertonut ampuneensa nuolen ravintolaa vastapäätä olevasta samaisesta asunnosta, mistä poliisi hänet otti kiinni. Hänen kertomansa mukaan tarkoituksensa ei ollut vahingoittaa ketään.

Tutkinnassa on tullut esille, että epäilty on ollut aikaisemmin illalla samaisessa ravintolassa, missä hänellä oli sanallista riitaa toisen asiakkaan kanssa. Riitaa ei ollut kuitenkaan asiakkaan kanssa, johon nuoli osui.

Asunnosta etäisyys ravintolan terassille on lähes 130 metriä.

Poliisi pyytääkin ampumiselle mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittautumaan poliisille.

Poliisi pitää mahdollisena, että ampuja on liikkunut taljajousen kanssa ravintolan lähistöllä ja ampunut nuolen jostain lähempänä ravintolaa toisin kuin hän poliisikuulusteluissa on kertonut.

Mahdolliset havainnot voi ilmoittaa p. 07187 45800.

Lähteet: YLE Tampere