Twilight-saagan jatko-osasta odotetaan myyntimenestystä

Twilight-saagan viides osa Bree Tannerin lyhyt elämä ( The Short Second Life of Bree Tanner) julkaistaan Yhdysvalloissa lauantaina. Sarjan viimeiseksi osaksi kutsuttu kirja ilmestyy suomeksi juuri ennen juhannusta.

viihde

Twilight-kirjojen kirjoittaja Stephenie Meyer päättää sarjan nyt julkaistavaan Bree Tannerin lyhyt elämä -teokseen. Sarjan fanit ovat odottaneet kirjaa parisen vuotta ja sen uskotaan nousevan myyntimenestykseksi ympäri maailman, kun se julkaistaan lauantaina englanniksi. Bree Tannerin lyhyt elämä -kirja syventää Epäilys-romaanissa esitellyn Breen tarinaa.

- Kun aloin kirjoittaa tätä tarinaa vuonna 2005, se toimi oikeastaan harjoituksena Epäilyksen tarkastelemiselle toisesta näkökulmasta. Tarina kasvoi ja kasvoi ja oli lopulta liian iso Twilight-oppaaseen tarkoitetuksi tekstiksi, kertoo kirjailija Stephenie Meyer.

Bree Tannerin lyhyt elämä -romaani julkaistaan suomeksi 23. kesäkuuta. Lisäksi kesällä ilmestyy myös Stephenie Meyerin ja Young Kimin sarjakuvaromaani Houkutus.

Teinitytön ja vampyyrin rakkaustarinaan keskittyviä Twilight-kirjoja on tähän mennessä myyty maailmanlaajuisesti sata miljoonaa kappaletta. Kahdesta ensimmäisestä kirjasta tehdyt elokuvat ovat olleet jättimenestyksiä. Kolmas elokuva, Twilight - Epäilys, saa ensi-iltansa Suomessa 30. kesäkuuta.

Lähteet: AFP, YLE Uutiset