1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Millaisia videoita haluat katsoa netistä?

YLE Tampere ja muut Ylen toimitukset julkaisevat nettisivuillaan erilaisia videoita. Nyt haluaisimme kuulla mielipiteesi, minkä tyyppisiä videoita haluat nähdä jatkossa. Katso esimerkit ja kommentoi. Vastanneiden kesken arvomme Yle-tuotteita.

Kotimaan uutiset
Osallistu videokyselyyn!
YLE Tampere

Julkaistut videot ovat pääsääntöisesti neljää erilaista muotoa:

  1. Televisiolähetykseen toimitettu uutisjuttu: esimerkkinä Kansainvälinen mitalitaide esittäytyy Tampereella

  1. Kuvamateriaalia juttukeikalta ilman kommentteja: esimerkkinä Kansantanssia kauppakeskuksessa

  1. Videoreportaasi, jossa kuullaan haastateltavan kommentteja: esimerkkinä Moottorisahaveisto vaatii vahvaa hauista ja taiteellista silmää

  1. Kuvitettu radiojuttu eli Tampereen Radioon tehty radiojuttu, johon keikalla mukana ollut kuvaaja on leikannut videomateriaalia: esimerkkinä Risto Leikas oli Tarjanteen kyydissä jo 75 vuotta sitten

Toivomme sinun kommentoivan itse videon muotoa, ei niinkään näiden esimerkkien sisältöä tai aihetta sinänsä. Toki haluaisimme myös kuulla, millaisista aiheista haluaisit nähdä videoita netissä.

Suora lähetys nettiin

YLE Tampere on kokeillut myös Bambuser-palvelun suorana nettiin välittyvää videota, jonka kuvanlaatu on selkeästi edellisiä esimerkkejä huonompi. Mikä on mielipiteesi tälläisistä videoista?

Esimerkkinä videot (siirryt toiseen palveluun)Commercen tulipalosta (siirryt toiseen palveluun) toukokuulta ja Särkänniemen elämyspuiston uuden huvilaitteen koeajosta.

Anna palautetta - arvostamme mielipidettäsi

Mikä nettivideon muoto on sinulle mieluisin? Entä mitä mieltä olet Bambuser-videoista? Kommentoi tätä artikkelia suoraan tai lähetä sähköpostia YLE Tampereen toimitukselle osoitteeseen tampereen.radio@yle.fi

Vastanneiden kesken arvomme Yle-tuotteita, joten muista laitaa yhteystietosi mukaan. Emme julkaise yhteystietojasi netissä, jätämme ainoastaan nimimerkkisi tai etunimesi näkyviin.

Lähteet: YLE Tampere

Lue seuraavaksi