Miten tulla menestyneeksi it-yrittäjäksi? Ampparit.com vastaa

Uutislinkkejä kokoava Ampparit.com on esimerkki menestyneestä nettifirmasta. Kysy yrityksen nokkamieheltä torstaina Facebookissa, kuinka pärjätään it-alalla ja minkälaiset nettijutut koukuttavat suomalaisia.

Ampparit.com
Petteri Hannonen.
Yle

Ampparit.com (siirryt toiseen palveluun) on uutisotsikoita kokoava palvelu, jolla on yli 315 000 viikoittaista kävijää eri selaimilta. Viikon aikana Ampparit välittää noin 17 500 otsikkoa, jotka koostuvat 250 eri lähteestä. Myös Ylen uutiset ovat luonnollisesti näkyvä osa Amppareiden kokoamia nettiotsikoita.

Joensuulainen Ampparit.com sai alkunsa solukämpän nurkassa kyhjöttäneestä tietokoneesta. Nyt takana on yrityskauppa: Otavamediaan kuuluva NettiX osti enemmistöosuuden Amppareista.

Nyt sinä pääset kysymään Ampparit.comin toimitusjohtajalta Petteri Hannoselta, kuinka it-alalla innovoidaan ja kuinka menestys saavutetaan. Haluatko tietää, minkälaiset nettiuutiset suomalaisia kiinnostavat? On sinun aikasi kysyä.

Petteri vastailee yleisön kysymyksiin torstaina 7. kesäkuuta kello 11-12.

Avaa siis torstaina Facebook, hakeudu Yle Pohjois-Karjalan profiiliin (siirryt toiseen palveluun), peukuta sivustoa ja liity keskusteluun!