Kari Vaalto OPS:n johtotroikkaan

Torniolaislähtöinen Kari Vaalto on valittu Oulun Palloseuran myynti- ja urheilutoimen johtajaksi. Pitkään Tornion Pallo -47:ssä toimineella Vaallolla on kokemusta myös jalkapallohallihankkeesta, jollainen on myös Oulun Palloseuralla tulossa ajankohtaiseksi.

Tornio
Kari Vaalto
YLE

Entinen Tornion Pallo 47:n manageri ja valmentaja Kari Vaalto ryhtyy OPS:n myynti- ja urheilutoimenjohtajaksi. Vaalto on toiminut päätoimisesti jalkapallon parissa jo 20 vuoden ajan eri tehtävissä. Vaalto on ollut nostamassa TP-47:ää Kolmosesta Veikkausliigaan, missä joukkue pelasi kaudet 2004-2005.

Vaallolla on kokemusta myös jalkapallohallihankkeesta, jollainen on myös Oulun Palloseuralla tulossa ajankohtaiseksi, kun 4,5 miljoonan euron rakennushanke Oulun Castrenin kentällä alkaa. Menestyksen myötä selkään taputtelijoita löytyy, Kari Vaalto sanoo.

- Kun talous, harjoitusolosuhteet ja organisaatio sekä joukkue on kunnossa niin myös menestystä syntyy.

Kari Vaalto tulee toimimaan manageri Miika Juntusen ja päävalmentaja Luiz Antonion muodostamassa johtokolmikossa, johon hän uskoo tuovansa sekä jalkapallo- että markkinointiosaamista.

- Urheilutoimenjohtajana ole mukana myös pelaajarekrytoinneissa. Näkemykset tuon ja sitten päävalmentaja ja manageri päättävät, että onko ehdotuksista apua. Kolme silmäparia näkee paremmin, Vaalto sanoo.

Lähteet: YLE Oulu