1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

SOK:n Niemelä uskoo osuustoimintaan

SOK:n pääjohtaja Kuisma Niemelän mielestä S-ryhmän bonuskorttijärjestelmä on nykyaikainen tapa toteuttaa osuustoiminta-ajatusta. Niemelän mukaan S-korttijärjestelmästä on aitoa etua asiakasomistajille.

Kotimaan uutiset

SOK:n pääjohtaja Kuisma Niemelä puolustaa S-ryhmän bonuskorttijärjestelmää. Osuuskauppa Suur-Savon edellisen toimitusjohtajan, kauppaneuvos Leo Laukkasen esittämä arvostelu osuustoiminnan nykytilasta ei hetkauta Niemelää.

- Osuustoiminta tarjoaa tällaisen omaleimaisen mahdollisuuden toimia, sen toiminta-ajatus on hyvin vahva ja hyvin ajankohtainen tänä päivänä ja hyvin toimiva nykyaikainen tapa toteuttaa toiminta-ajatusta, Niemelä sanoi.

Kuisma Niemelä painottaa, että bonuskorttijärjestelmän on tarkoitus hyödyttää asiakasomistajia.

- Kyllä tässä tarkoitus on koko ajan parantaa, ehkä syventää toiminta-ajatusta, olla tässä parempi, tämä perusajatus siitä, että asiakkaat todella ja asiakasomistajat hyötyvät käyttäessään palveluita, niin se on kyllä ihan muuttumaton ja sen eteen töitä teemme, Niemelä sanoi.

Osuuskauppa Suur-Savon entisen toimitusjohtajan Leo Laukkasen mielestä S-ryhmässä pitäisi kuulla enemmän omistajajäsenten ääntä, eikä keskittyä ainoastaan myyntiin ja tuloksentekoon.

Lue seuraavaksi