Kontti muuttaa Lappeenrannassa

Muuton eteen joutunut SPR:n kierrätystavaratalo Kontti saa uudet, ehommat tilat keskustasta. Muuttomyynnin jäljiltä uusi lahjoitustavara on tervetullutta. Kontin vanhat tilat mahdollisesti puretaan.

lahjoitukset
Kontti Lappeenranta
YLE

SPR:n kierrätystavaratalo Kontti muuttaa huonokuntoisista tiloista lähelle keskustaa. Uudistunut Kontti avautuu reilun kahden viikon kuluttua kauppakeskus Galleriaa vastapäätä. Uudet tilat ovat paremmat sekä sijainniltaan että varastotiloiltaan.

Muuttomyynti tyhjensi Kontin lähes kokonaan, joten uusi lahjoitustavara on tervetullutta. Erityisesti kaivataan kesävaatteita, astioita ja kodintekstiileitä. Keräyslaatikoihin voi tuoda muovipusseihin pakattuja tekstiileitä. Vaikka myymälä ei ole vielä auki, lahjoitustavaroita otetaan vastaan uuden myymälän lastauslaiturin puolelta klo 9-15.

Etelä-Karjalan osuuskauppa ei ole aikeissa ottaa uusia vuokralaisia tyhjentyneihin tiloihin. Rakenteiltaan huonokuntoinen rakennus tullaan mahdollisesti purkamaan loppukesästä. Jatkokäyttöä tontille ei ole vielä suunniteltu.